Home Cabane din lemn preturi
Cabane din lemn preturi
Cabane din Lemn Preturi PDF Imprimare Email
Cabane din lemn preturi
Scris de mihaela86   
Luni, 23 Mai 2011 06:33
Cabanele din lemn au castigat in popularitate in ultimii ani. Pretul lor accesibil, balanta dintre modelele simple si cele complexe, rezistenta sunt cateva elemente care le fac populare. Cabanele din lemn au preturi variate. Preturile cabanelor din lemn difera, in primul rand, in functie de materialele care sunt folosite in construirea cabanei. In al doilea rand, cabanele din lemn au preturi diferite si in functie de model. Exista foarte multe cabane din lemn ieftine. Modelul unei cabane din lemn poate fi simplu sau sculptat. Cabanele din lemn cu preturi accesibile sunt, de cele mai multe ori, simple. Au ferestre simple, nu au decoratiuni in lemn si sunt echipate numai cu strictul necesar.

La cabanele din lemn cu preturi joase, ferestrele sunt facute doar pentru a controla cantitatea de lumina si caldura. Ramele ferestrelor sunt realizate tot din lemn.Cabanele din lemn cu preturi mai ridicate, sunt cabanele moderne. Cabanele din lemn moderne sunt accesorizate cu elemente de decor. Multe vin adesea mochetate, decorate cu diferite coarne de cerb. Sunt cabane din lemn cu preturi mai ridicate care vin direct mobilate. De cele mai multe ori mobila este realizata din acelasi material ca si restul cabanei. Acest lucru ofera cabanei din lemn un aspect complet. Cabanele din lemn peste preturile pietei sunt cabanele utilate modern. Aceste cabane din lemn pot contine jacuzzi, sistem audio-video de ultima generatie, sauna etc.

Cabanele din lemn de obicei sunt achizitionate sau construite pentru petrecerea timpului liber. Scopul lor este de a servi escapadelor de weekend. Tot mai multi oameni prefera cabanele din lemn datorita preturilor. Lemnul este o resursa excelenta naturala pentru a construi case. Este o resursa regenerabila, iar recoltarea lui provoaca daune mai putine mediului decat extragerea de minerale sau metale. O cabana de lemn poate fi fabricata din pin, molid, brad sau cedru. Cele mai multe O cabane din lemn Harghita sunt fabricate din pin. Pinul este un material ieftin, ceea ce face ca majoritatea cabanelor din lemn sa aiba preturi scazute.

Exista si cabane din lemn lucrate manual de mesteri si experti. Acestia pot personaliza fiecare bustean, ridicand valoarea totala a cabanei. Constructia unei astfel de cabana din lemn are preturi mai ridicate si consuma mai mult timp.
Cabanele din lemn sunt izolate excelent si sunt apreciate pentru longevitate si rezistenta.
In trecut cabanele din lemn aveau preturi ridicate, insa multitudinea de clienti a scazut pretul pietei.
Unele cabanele din lemn includ in preturi si intretinerea in primii ani de la fabricatie.
 


Sondaje

V-ar placea sa va petreceti vacanta la o cabana din lemn?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com