Home Proiecte cabane din lemn Proiecte cabane din lemn
Proiecte cabane din lemn PDF Imprimare Email
Proiecte cabane din lemn
Scris de mihaela86   
Luni, 23 Mai 2011 06:38
Cabanele de lemn sunt constructii inedite. Cand se gandesc la cabanele din lemn majoritatea oamenilor se gandesc la vacante, la relaxare, la natura. De obicei sunt constructii de mici dimensiuni. Aceste cabane din lemn au maxim 2-3 camere, un hol, bucatarie si baie. De asemenea, pot avea pridvor, scari (exterioare si/sau interioare), balcon. Exista, totusi, si constructii de cabane din lemn cu mai multe camere, dotate cu cate doua bai, garaj etc.

Proiectele de cabane din lemn difera in functie de necesitatile fiecaruia si de locul in care sunt amplasate. Sunt persoane care isi amplaseaza cabanele din lemn in curtea casei. In aceste cazuri, cabanele din lemn devin o oaza de relaxare. Adesea, aceste cabane din lemn au o singura camera si putine utilitati. Sunt cabane din lemn ieftine de acest gen ce pot avea ferestre mari, usi cu geam pentru ca lumina sa patrunda in interior. Exista si cabine din lemn cu o singura fereastra de dimensiune redusa pentru a spori intimitatea.

In turism cabanele din lemn au un rol foarte important. Deoarece, majoritatea oamenilor cauta liniste si relaxare in vacanta aleg sa se odihneasca intr-o cabana din lemn. Sunt intalnite atat in zonele montane, cat si in orase mari, plaje, pe malul raurilor etc.
Au avantajul de a fi un loc de dormit ieftin. Multe cabane din lemn sunt complet utilate, ceea ce face ca turistilor sa nu le lipseasca nimic. Sunt si cabane din lemn care sunt dotate cu sisteme audio-video de ultima generatie, jacuzzi, semineuri, sauna etc.

Aceste cabane din lemn cu preturi mici au si alte intrebuintari pe langa cele turistice si de relaxare. Cabanele din lemn pot servi ca mici magazine, chioscuri. Aceste chioscuri pot comercializa ziare si reviste, suveniruri s.a. Cabanele din lemn pot servi si ca restaurante.
Avantajul unui asemenea proiect de cabane din lemn este ca sunt usor de construit si sunt accesibile.
 

Sondaje

V-ar placea sa va petreceti vacanta la o cabana din lemn?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com